Nogi edzések

MÁS KIHÍVÁSOKRA VÁGYSZ?
SZERETNÉD MEGISMERNI A BJJ OFFENZÍV OLDALÁT?

A ZR TEAM Nogi edzései mind a kezdők, mind pedig a tapasztaltabbak számára jó lehetőséget biztosít arra, hogy megismerkedjenek a kimono nélküli küzdelemmel. A fő különbség, a gi és így a ruhafogások hiánya, egy olyan különleges helyzetet hoz létre, ahol az ellenfél feletti kontrol megszerzése sokkal nehezebb, míg a veszélyes pozíciókból való menekülés lényegesen könnyebb. Ebben a környezetben, a tanulók támadó jellegű technikái sokkal nagyobb pontosságot követel meg. Cserébe rizikósabb technikák is könnyedén kipróbálhatók, hiszen ezek elhibázása sem feltétlen jár azonnali pozícióvesztéssel.

A ZR TEAM Nogi edzésein a tanulók elsajátítják a gi nélküli küzdelem alapjait, mellyel új perspektívát adhatnak akár gi edzéseken tanult technikáiknak is.

A Nogi edzéseken használt szabályrendszerek, lényegesen megengedőbbek gi edzéseken használt testvéreiknél, így fehértől fekete öves tanulókig, jó lehetőséget tartogatnak arra, hogy olyan technikákat próbáljanak ki, melyekre eddig még nem került sor.


Előnyök:

  • Ismerkedj meg olyan technikákkal, melyek gi versenyeken jellemzően tiltólistán szerepelnek
  • Emeld új szintre játékod azzal, hogy jobban megismered a pozíciók alapjait
  • Harcedzett földrevitelek, melyek alapjai a jól bevált szabad- és kötöttfogású birkózás technikái
  • Pontosabb támadójáték, mely könnyen átemelhető gi játékodba is
  • Építs saját nogi játékod
  • Emeld új szintre erőd és állóképességed